SUSHIMON Catering

Sushi koolitused

Koolituste sisu

Sushimon korraldab sulle professionaalseid sushikoolitusi juba ligi 10 aastat. Meie kontseptsiooniks on olla paindlik, asjalik ent samal ajal ka lõbus. Meie koolitusi saadavad alati huvitavad isiklikku laadi lood Jaapani reisidest ja seal elatud aegadest. Koolitust viib läbi maailmarändurist kokk Maria Lilje. Koolitust saab korraldada lisaks eesti keelele ka inglise, vene, jaapani või soome keeles.

Ruum

Koolitusi saab korraldada nii Sushimoni restorani saalis (kuni 17 inimest), kui ka teile sobivas kohas üle Eesti.

 

Menüü

– Tervitusjook ume-vilja likööriga vm. sarnane
– Tervislik misosupp Jaapani lisanditega *
– Sushi valmistamine (10-13tk/inimene):
     philadelphia maki: 5 (värske norra lõhe, kurk, kreemjuust, seesamiseemned) *
     california uramaki: 5 (lumekrabi, avokaado, kurk, lendkalamari) *
     nigiri: 1 lõhe, 1 krevett
     gunkan: 1 goma wakame vetika
     lisandid: marineeritud ingver, sojakaste, wasabi
NB! Saadaval ka taimetoitlastele!

Tasu

1h koolituse puhul (lühendatud menüü *) 100€ baastasu + 7€ tooraine tasu inimese kohta.
2h koolituse puhul 150€ baastasu + 10€ tooraine tasu inimese kohta.   
hinnad sisaldavad käibemaksu

Koolitaja

Koolitajaks on Jaapanis elanud ja õppinud ning üle maailma reisinud kokk Maria Lilje.
Maria on lõpetanud Tallinna Ülikooli Aasia Kultuuriloo eriala Jaapani suuna, õppinud Tokyo keiserlikus Gakushuin Kolledžis ja lõpetanud kokana Tallinna Teeninduskooli. Praegu tegutseb Sushimoni peakoka/omanikuna, edendab Jaapani kultuuri Eestis läbi mitmete organisatsioonide, tegeleb Jaapani stiilis lastesünnipäevade korraldamisega Kultuuriklubis Mogami ja õpib Tallinna Majanduskoolis raamatupidamise erialal. 
Loe lisa Mariast, vaata õppevideosid ja blogi siit.

Lisaks

Vahenditest on meie poolt kõik sushi valmistamiseks vajalikud vahendid (norimatid, lõikelauad, noad) ja ka esmased söömisvahendeid (pulgad, sojakastmealused) olemas. Taldrikud, lusikad, tassid ja misosupikausid saame teile vajadusel rentida. Hinnale lisandub transpordikulu vastavalt asukohale.

Koolitusel saate:

  • nippe jagava professionaalse koka
  • kogu vajaliku tooraine
  • maitsva eelroa ja tervitusjoogi
  • retseptikogu (veebis)
  • kiire ülevaate sealsest kultuurist
  • huvitavaid lugusid elust enesest
  • palju rõõmu ja maitsva eine

NB! Suurte gruppide puhul võib lõpphind kujuneda erinevaks siin pakutust kuna vaja võib olla lisakokka.

Kontakt

E-post: maria@sushimon.ee
Telefon: 6559 559 Maria