SUSHIMON Catering

Sushi koolitused

/ English below /

Sushimoni kokad pakuvad sushi koolitusi juba viisteist aastat ja kokku on neid üle 350. Eesmärgiks on, et koolitused oleks meelelahutuslikud ja asjalikud, sest meie kokad on ise Jaapanis elanud, erialana kultuuri/keelt ka ülikoolis õppinud ja üldse on suured Jaapani fännid. Proovime olla ka paindlikud, et sobituda täpselt teie ürituse omapäraga.

Toimumiskoht
Koolitusi saab korraldada nii Tallinnas kui mujal, kliendi poolt valitud ruumides või meie ruumides Tartu maantee 84a, Tallinn. Osalejate arvu saab lisakokkade abil suurendada ka kuni 60-le või suurema roteeriva publikuga ürituse puhul ka 300-ni.

Koolituse sisu
Koolitus kestab 2-2.5h ja selle vältel pakutakse osalejatele maitsvat misosuppi ning valmistatakse üheskoos 12tk sushit iga osaleja kohta. Sinna kõrvale huvitavad lood Jaapanist ning oma nime kirjutamine jaapani keeles.
– Misosupp jaapani lisanditega (pehme tofu, shiitake seen, wakame vetikas)
– Sushi valmistamine:
philadelphia maki: 5 (värske norra lõhe, kurk, kreemjuust, seesamiseemned)
california uramaki: 5 (lumekrabi, avokaado, kalamari)
või mõni jaapani stiilis maki kokkuleppel kliendiga
nigiri: 1 angerja, 1 hiidkreveti
lisandid: marineeritud ingver, sojakaste, wasabi
NB! Eelneval kokkuleppel saab menüüd saab kohendada ka taimetoitlastele jt eritoidulistele.

Koolituse tasu
200€ koolituse baastasu + 15€ inimese kohta tooraine eest
NB! Hindadele lisandub käibemaks ja transporditasu.

Võta ühendust
Telefon: 5858 7887
E-post: maria@sushimon.ee 

/ english /

Sushimon chefs have done around 350 sushi workshop in fifteen years. Our goal is to provide workshops that are practical but also entertaining. Our chefs have lived in Japan, studied culture and the Japanese language at universities, and are generally big fans of Japan. We also try to stay flexible to match your events’ unique needs.

Venue
Workshops can be organized both in Tallinn and elsewhere all around Estonia, in venues chosen by the customer or in our own Japanese style venue in Tartu maantee 84a, Tallinn. With the help of additional chefs, the number of participants can be increased up to 300.

Menu
2-2.5 hour workshops include a welcome miso soup and 12 pieces of sushi per person, prepared by the participants themselves. In addition to that, we offer a fun cultural program with stories from Japan, food etiquette and writing participants names in Japanese.
– Miso soup with Japanese ingredients (silken tofu, shiitake mushroom, wakame seaweed)
– Maki sushi:
philadelphia maki: 5 (fresh Norwegian salmon, cucumber, cream cheese, sesame seeds)
california uramaki: 5 (snow crab, avocado, fish roe)
 / can be substituted to some Japanese style makis /
nigiri: 1 eel, 1 prawn
extras: pickled ginger, soy sauce, wasabi
NB! With prior agreement, the menu can also be adjusted for vegetarians and other special diets.

Fees
200€ training base fee + 15€ per person for the ingredients
NB! VAT and transport fee are added to the prices.

Contacts
Phone: 5858 7887
E-mail: maria@sushimon.ee